Psykolog Janne Andreasen

Min private praksis er fra 2006

Jeg har især erfaring indenfor:

Jeg har arbejdet med:

De mennesker, der har opsøgt mig har haft følgende udfordringer:

Min uddannelse

1993: cand. psych. fra Københavns Universitet

2002: Autoriseret som psykolog af
Psykolognævnet i Socialministeriet.

2008: Godkendt specialist i psykoterapi af Dansk Psykolog Forening

2008 – 2022: Overenskomst med den offentlige sygesikring (ydernummer) i Køge

2021: Akkrediteret af IKAS (Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet)

Jeg har specialiseret mig i kognitiv adfærdsterapi, mindfulness og Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Jeg har taget uddannelser indenfor disse 3 tilgange samt en uddannelse i kunstterapi. Jeg opdaterer mig løbende i forhold til min terapeutiske tilgang og viden indenfor psykologi. Jeg har bl.a. en kognitiv videreuddannelse for læger og psykologer (2006), en uddannelse i ACT (2010) og en uddannelse i kunstterapi (1995).

Jeg arbejder især med ACT og jeg deltager løbende på internationale konferencer og kurser med førende kapaciteter indenfor ACT. Jeg er medlem af Association for Contextual and Behavioral Science, der har en international hjemmeside hvor jeg holder mig opdateret om den nyeste forskning bl.a. indenfor ACT.

Indenfor mindfulness har jeg taget flere kortere uddannelser og været på mange retreats indenfor MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy), bl.a. Mark Williams, som er en af de psykologer, der oprindelig udviklede denne særlige tilgang. Jeg har også været på retreats med flere internationale kapaciteter, som har skabt Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) bl.a. Jon Kabat Zinn. Jeg har selv afholdt kurser, hvor jeg har undervist i MBCT 8 ugers program, og jeg mediterer selv.

I dag bruger jeg primært mindfulness som en integreret del af min terapeutiske tilgang.

Tidligere tog jeg udgangspunkt i den psykodynamiske tilgang og jeg er stadig præget af forskellige psykodynamiske tilgange i min praksis. Jeg har arbejdet en del med analytisk psykologi specielt i forbindelse med drømmetydning og kunstterapi. Jeg har også arbejdet med visualisering og andre former for meditation. Desuden har jeg flere uddannelser i supervision, og er vant til at arbejde med arbejdsrelaterede problemstillinger som stress og arbejdsmiljø.