Kontakt

Janne Andreasen
Telefon: 5192 6639
mail@ja-psykolog.dk

Jeg tilbyder konsultationer på klinik centralt i Køge. Samtaler kan også ske pr. telefon eller video.

Da jeg har opsagt mit ydernummer, ophører min overenskomst med sygesikringen pr. 1/11-22.

OBS: Vær opmærksom på ikke at sende personfølsomme data pr. mail. Ifølge Persondataforordningen, der er trådt i kraft d. 25.5. 2018 regnes det for personfølsomt data, at en person anmoder om en tid hos en psykolog. Så hvis du skriver en mail til mig, kan du evt. nøjes med at bede mig ringe til dig. Det letteste er, at lægge en besked på min telefonsvarer.

Dine oplysninger bliver opbevaret i 5 år og derefter destrueret.

Klinik:

I Køge centrum

Afbudsregler for alle:

Uanset årsag skal man melde afbud senest kl. 16.00 dagen før, ellers opkræves betaling. Aflysning af grupper og par dog senest 2 hverdage før.

Priser:

En konsultation varer ca. 50 minutter incl. administration.

Individuel konsultation: 1100 kr.

Coaching: 1350 kr.

Par: 3000 kr. for 1 1/2 time.

Individuel supervision af psykolog: 1100 Kr. for 50 minutter. Ved supervision af andre faggrupper skal der herudover betales moms.

Prisen for grupper på 6 personer og derover er 3500 kr. pr 50 minutter.

Priserne reguleres i april og oktober.

Tilskudsmuligheder

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til psykologbehandling uanset årsagen til at du søger behandling, hvis du er under 26 år. Hvis du er over 25 år, kan du få tilskud, hvis du falder ind under de 11 henvisningsårsager som gælder i den offentlige sygesikring.

Du kan se de 11 henvisningsårsager og muligheder for tilskud via Sygeforsikringen Danmark her: https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp

Hvis du har en sundhedsforsikring, der dækker psykologhjælp og frit valg af psykolog, har du mulighed for at få tilskud eller fuld dækning for behandlingen.

Måske kan din arbejdsplads betale for behandlingen, hvis de har en sundhedsforsikring og årsagen til, at du søger behandling skyldes forhold på arbejdspladsen eller at psykologbehandling er en del af deres personalepleje.

Find andre Psykologer:

www.sundhed.dk

www.psykologeridanmark.dk

www.psykologkontakt.dk